WhatsApp

Filteren op

Hoogte

Hoogte

Breedte

Breedte

Gewicht

Gewicht

Lengte

Lengte

Binnen lengte

Binnen lengte

Binnen Breedte

Binnen Breedte

Binnen hoogte

Binnen hoogte

Inhoud

Inhoud

Max. gewicht

Max. gewicht

Capaciteit

Capaciteit

Zeecontainers

Zeecontainers

Categorie

 • 10ft standaard Container

  De 10ft standaard container is de kleinste container die gecertificeerd is om te verschepen. Deze container voldoet aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Ook deze container wordt veel gebruikt voor de opslag van goederen.

 • 20ft standaard Container

  De 20ft standaard container is veruit de meest verkochte container vanaf de depots van BD Containers. Deze container voldoet aan de ISO-maten en is voorzien van een CSC-certificering. Hierdoor is de container uitermate geschikt om verscheept te worden. Ook wordt de container veel gebruikt voor de opslag van goederen.

  Deze maat container is beschikbaar in verschillende condities en uitvoeringen.

 • 4ft Bouwkast / elektrabox

  Een 4ft bouwmeterkast, ofwel bouwkast wordt gebruikt om stroom te verdelen op bijvoorbeeld een bouwplaats. Een bouwkast is een kast waarin een tijdelijke elektrische (bouw)aansluiting, meter en verdeelinrichting voor de aansluitingen op de bouw worden ondergebracht.

 • 8ft standaard Container

  De 8ft standaard container is één van de kleinste containers in ons assortiment. Door zijn compacte bouw is deze maat veelgevraagd in de bouw, industrie en door particulieren. De 8ft container wordt primair gebruikt voor de opslag van inboedel, materiaal en voorraad. Deze containers zijn verkrijgbaar met houten- of stalen vloer.