WhatsApp

Zendingen

Verzending van uw bestelling

Bestellingen worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via één van onze transporteurs. Kleine zendingen versturen wij met GLS. Grote zendingen wordt bezorgd door Van den Heuvel Transport. Speciale of spoedzendingen bezorgen wij zelf. 

In bijna alle gevallen zijn de verzendkosten direct zichtbaar tijdens het plaatsen van uw bestelling. Voor sommige -grote- producten of grote afstanden zullen wij de transportprijs moeten berekenen. Dit geldt voor transporten met een vrachtwagen.Retour sturen van uw bestelling

Een bestelling retour sturen is mogelijk binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@tbij.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terugstorten.

Speciaal voor u bestelde, gefabriceerde of bewerkte artikelen kunnen niet retour worden gestuurd. U kunt vooraf altijd contact met ons opnemen of uw aankoop hiervoor in aanmerking komt.