WhatsApp

550HVG roterende bouwlaser

554502

De allround laser voor binnen en buiten met groene straal.

Of het nu gaat om plaatsen van wanden en plafonds, het uitzetten van een (aan)bouw, het uitzetten van een fundering, het maken van haakse hoeken of uitzetten en controleren van hoogtes, de Levelfix 550HVG kan het allemaal. De laser is eenvoudig te bedienen en ontworpen voor dagelijks gebruiksgemak.

Combinatie Acties!
€ 816,00
excl. btw
€ 987,36 incl. btw
Levertijd binnen 2 tot 3 werkdagen

  • Veilig afrekenen dankzij onze super veilige SSL-certificaten en onze betaalpartners Mollie en Paypal. Veilig afrekenen dankzij onze super veilige SSL-certificaten en onze betaalpartners Mollie en Paypal.
  • Snelle levering uit voorraad of via onze snelle partners Snelle levering uit voorraad of via onze snelle partners
  • Vriendelijke en deskundige klantenservice Vriendelijke en deskundige klantenservice

Horizontale en verticale bouwlaser met groene straal

  • Horizontale en verticale bouwlaser met groene POWER+ straal
  • 300 meter werkbereik
  • Nauwkeurigheid 4.8mm/100mtr.
  • Werkduur 40 uur op 1 lading
  • IP 66 constructie (waterdicht)
  • Voorzien van scanning, loodlijn, verstelbare rotatiesnelheden, manuele afschot en TILT-functie
  • 4 jaar garantie*

De allround laser voor binnen en buiten met groene straal.

Of het nu gaat om plaatsen van wanden en plafonds, het uitzetten van een (aan)bouw, het uitzetten van een fundering, het maken van haakse hoeken of uitzetten en controleren van hoogtes, de Levelfix 550HVG kan het allemaal. De laser is eenvoudig te bedienen en ontworpen voor dagelijks gebruiksgemak.
 

De all-in-one bouwlaser.

De Levelfix 550HVG bevat alle functies die nodig zijn voor alle werkzaamheden in de interieur- en afbouw. De laser kan horizontaal en verticaal geplaatst worden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan er verticaal eenvoudig haakse hoeken en verticale lijnen uitgezet worden.
De laser beschikt over een tilt functie die ervoor zorgt dat u altijd met de juiste maat werkt, als de tilt functie is ingeschakeld zal de laser de hoogte blijven controleren en zal blokkeren als de hoogte verandert door bijvoorbeeld hevige schokken of ongewenste verplaatsing van de laser.
De manuele afschot functie zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk een afschot kunt instellen met de afstandsbediening op zowel de x- of -y as.
De laser is voorzien van een loodstraal, regelbare rotatiesnelheid en een instelbare scanlijn functie waardoor u de laserlijn kunt projecteren op een specifiek vlak waardoor deze beter zichtbaar is en geen overlast geeft in de omgeving.
Door gebruik van de groene POWER+ diode is de laserstraal tot 4x beter zichtbaar voor het menselijk oog dan traditionele rode bouwlasers. Dit maakt werken op lange afstanden zonder ontvanger mogelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld het afhangen van plafonds en uitzetten van wanden.
 

Uitstekende specificaties

De laser beschikt over een IP66 constructie waardoor de laser beschermt is tegen stof en vocht. De laser heeft een nauwkeurigheid van 4,8mm/100 meter en is voorzien van een uitneembaar Li-on accupack. Het grote werkbereik van 600 meter (met ontvanger) en de lange bedrijfstijd van 45 uur maken de laser geschikt voor de veeleisende gebruiker.
 

Compleet met robuuste ontvanger

De Levelfix 550HVG word compleet geleverd met de robuuste RLD100GR ontvanger.
De RLD100GR heeft een groot ontvangstvenster, een verlicht en helder display en is ontworpen voor dagelijks gebruiksgemak.   De ontvanger is robuust, stoot- slagvaste behuizing en is waterdicht (IP66)
 

4 jaar garantie

Onze garantie benadrukt de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. De lasers van Levelfix zijn voorzien van 4 jaar fabrieksgarantie*. Mocht een instrument defect raken door productie- of materiaalfouten, dan wordt deze door ons zonder kosten gerepareerd of vervangen. (* na registreren via internet binnen 8 weken na aankoop)

554502

Datasheet

Laserklasse
groen 3R / zeer goed zichtbaar
Oplaadbaar
Ja
Afschot
Manueel
Tilt-funktie
Ja
Bereik / met ontvanger
600 mtr
Funktie
Horizontaal en verticaal
Nivelleerbereik
5 °
Roterende funktie
Roteren 0-90/150/300/600 tpm, punt en scanlijn
Bedrijfstijd
45 uur met accupack
Bescherming
IP 66
Nauwkeurigheid
5mm/100mtr

Offerte Verkoop Verhuur

Met onderstaande formulier kunt u offerte opvragen of uw huur aanvraag doorgeven.
U kunt telefonisch reserveren op werkdagen van 08:00/17:00 op tel: 030-6880200

Zodra wij uw aanvraag ontvangen nemen wij contact met u op voor beschikbaarheid in de opgegeven periode.

huren bij tbij ook maatwerk!

Uw contact gegevens:

Verzendwijze:

Vul hieronder het leveradres in: (optioneel)

Periode Huur: (optioneel)

insert_invitation
insert_invitation

Inkoop referentie:

Uw bericht: