Aanhanger afzetsysteem

Eindeloze mogelijkheden

Het grootste voordeel van het aanhanger afzetsysteem is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo hoeft u maar een onderstel aan te schaffen en daarmee zijn er tal van opzet units mogelijk. Het universele slede systeem is geschikt voor al uw opzet modules. Ook kunt u zelf u sledes uitbreiden of door ons op maat laten maken. Daarnaast kan het laden en lossen met het afzetsysteem snel en eenvoudig gedaan worden door één persoon en met het afzetsysteem heeft u zelfs de mogelijkheid om te kippen. Bovendien zal het u qua geld erg veel besparen, aangezien u met één aanhanger meerdere containers op slede naar uw project kunt vervoeren. De aanschaf van een container is immers vele male goedkoper dan de aanschaf van meerdere (gesloten) aanhangers.

Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV kunt u terecht voor een aanhanger afzetsysteem. Dit afzetsysteem is een multi-functioneel vervoersmiddel, omdat u hiermee de mogelijkheid krijgt eindeloos modules te vervoeren en combineren op één onderstel!. Bedenkt u eens wat dit u bespaart in het aantal aanhangers op uw werf en het bijbehorende onderhoud etc.

Enkele voorbeelden van mogelijke uitrustingsstukken zijn; laadbakken, laadbak met loofrek, schaf units en containers etc allemaal te vervoeren en zelfs te kippen!

Ondanks de legio aan opzet mogelijkheden, is het systeem eenvoudig en snel door één persoon te laden en te lossen. Bovendien is het afzetsysteem geheel conform de Nederlandse (EU) regelgeving en verkeerswet. Bent u geïnteresseerd in het aanhanger afzetsysteem? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Vraag hier uw offerte aan:

Aanhanger Afzetsysteem

Van Vliet Bouwmaterieel is producent/dealer van het Contrans Aanhanger Afzetsysteem. U koopt 1 onderstel en opent een enorme range aan mogelijkheden! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en krijg op werkdagen binnen 48 uur reactie!
  • Koop of lease mogelijkheden
  • Leasen vanaf €2500,-
  • Uit voorraad leverbaar
  • Met 3 assen
  • Maatwerkmogelijkheden!
500-Contrans_henra_afzetsysteem

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Al meer dan 30 jaar is Van Vliet Bouwmaterieel BV dé specialist in de verkoop en het verhuur van bouwmaterieel. Daarnaast zijn we dealer van het Contrans Aanhanger Systeem en verkopen we dit multifunctionele afzetsysteem door heel Nederland. Gezien de centrale ligging van ons bedrijf kunnen wij op eenvoudige wijze het aanhanger afzetsysteem door heel Nederland leveren. Dit maakt ook dat wij voor u gemakkelijk te bezoeken zijn. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!