Aanhanger afzetsysteem

Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV kunt u terecht voor een aanhanger afzetsysteem. Dit afzetsysteem is een multi-functioneel vervoersmiddel, omdat u hiermee de mogelijkheid krijgt om diverse opzet modules te vervoeren. Zo kunt u met het afzetsysteem bijvoorbeeld een schaftunit verplaatsen, laadbakken en containers vervoeren en zelfs kippen! Ondanks de legio aan opzet mogelijkheden, is het systeem eenvoudig en snel door één persoon te laden en te lossen. Door het gebruik van enkel het aanhanger afzetsysteem in plaats van diverse open en gesloten aanhangers, bespaart u veel kosten. Bovendien is het afzetsysteem geheel conform de Nederlandse regelgeving en verkeerswet. Bent u geïnteresseerd in het aanhanger afzetsysteem? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Aanhanger Afzetsysteem

Van Vliet Bouwmaterieel is producent/dealer van het Contrans Aanhanger Afzetsysteem. U koopt 1 onderstel en opent een enorme range aan mogelijhkheden! Wij bieden al lease aan vanaf € 2500,- informeer naar de mogelijkheden. Waar u voorheen dacht meerdere aanhangers of gesloten aanhangers nodig te hebben is nu verleden tijd! Tel uit die besparing! Er zijn legio aan opzet units mogelijk! U kunt ook losse sledes aanschaffen en uw eigen toepassing erop mee monteren. Of vraag ons of wij voor u een maatwerk slede met materieel kunnen realiseren.
aanhanger afzetsysteem schaftunit

Eindeloze mogelijkheden

Het grootste voordeel van het aanhanger afzetsysteem is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo hoeft u maar een onderstel aan te schaffen en daarmee zijn er tal van opzet units mogelijk. Het universele slede systeem is geschikt voor al uw opzet modules. Ook kunt u zelf u sledes uitbreiden of door ons op maat laten maken. Daarnaast kan het laden en lossen met het afzetsysteem snel en eenvoudig gedaan worden door één persoon en met het afzetsysteem heeft u zelfs de mogelijkheid om te kippen. Bovendien zal het u qua geld erg veel besparen, aangezien u met één aanhanger meerdere containers op slede naar uw project kunt vervoeren. De aanschaf van een container is immers vele male goedkoper dan de aanschaf van meerdere (gesloten) aanhangers.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Al meer dan 30 jaar is Van Vliet Bouwmaterieel BV dé specialist in de verkoop en het verhuur van bouwmaterieel. Daarnaast zijn we dealer van het Contrans Aanhanger Systeem en verkopen we dit multifunctionele afzetsysteem door heel Nederland. Gezien de centrale ligging van ons bedrijf kunnen wij op eenvoudige wijze het aanhanger afzetsysteem door heel Nederland leveren. Dit maakt ook dat wij voor u gemakkelijk te bezoeken zijn. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

aanhanger afzetsysteem