Onze flexibele en professionele aanpak stelt ons in staat om aan al uw productie- en ontwikkelingsbehoeften te voldoen. Met twee productielocaties in het buitenland en een eigen assemblage- en productiefaciliteit in IJsselstein, Nederland, zijn wij in staat om efficiënt te werken en snel te reageren op uw wensen. Onze eigen ontwerp- en designafdeling maakt het mogelijk om aan specifieke klantwensen te voldoen en sterkteberekeningen en andere technische ondersteuning te bieden.

Onze unieke producten, zoals de gecertificeerde kraancontainer met bescherming en het innovatieve aanhanger afzetsysteem, zorgen voor veiligheid, efficiëntie en besparingen in de bouw- en industrie. Onze accommodatie-divisie biedt een breed scala aan units en Garden Cabins, van standaardmodellen tot maatwerk oplossingen, waarmee wij uw project van A tot Z kunnen uitvoeren.

Kies voor ons bedrijf als u op zoek bent naar kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit. Wij zijn er om u te helpen uw projecten succesvol uit te voeren.

Uitgelicht:

Kraancontainers

Onze Kraancontainer is ABOMA + KEBOMA type goedgekeurd en voldoet aan de EU richtlijn NEN 13155:2003, EG-machinerichtlijn 2006/42/EG, Bijlage II-A en de voor werkgevers verplichte EU richtlijnen 92/58. De container is stapelbaar dankzij de neerklapbare hijsbeugel en heeft een volledig open bak voor gemakkelijk storten. Bovendien is de container gegalvaniseerd voor extra duurzaamheid. Als extra optie is de container ook verrijdbaar en geremd te leveren, zodat deze eenvoudig op een andere plek gezet kan worden. Kies voor onze Kraancontainer en verhoog de veiligheid en efficiëntie op uw bouwplaats. Wij zijn de producent en houder van de rechten, dus u bent bij ons voor al uw vragen.

Aanhanger afzetsysteem:

Met de unieke aanhanger afzetsysteem van CONTRANS kunt u eindeloos laden en lossen met slechts één onderstel, in overeenstemming met de Nederlandse regelgeving en wegenverkeerswet. Deze innovatieve oplossing bespaart u op vrachtwagentransporten.

Enkele voordelen van ons product:

  • Universeel sledesysteem voor elke gewenste functionaliteit.
  • Vele onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar.
  • Mogelijkheid om sledes uit te breiden of op maat te laten maken door ons
  • Momenteel verkrijgbaar in 3 en 4 meter laad sledes.
  • 4 meter onderstel ook uitvoerbaar met 3 assen (3x 1500kg of 3x 3000kg)

Ons product is ideaal voor verschillende soorten gebruikers, zoals hoveniers, installateurs, aannemers en opslag

verhuurders. Hoveniers kunnen bijvoorbeeld hun materieel in de container op hun project lossen en vervolgens de laadbak erop trekken om materialen af te voeren en aan te voeren, net als een reguliere aanhanger. Installateurs kunnen met één of twee aanhangers meerdere containers op slede naar projecten afvoeren, wat veel goedkoper is dan meerdere gesloten aanhangers aanschaffen. Aannemers kunnen sledes uitvoeren met bouwhek frames, aggregaten, schaftunits, etc. En opslag verhuurders kunnen boxen droppen en of wisselen zonder dure vrachtwagens bij hun klanten in vaak toch al beperkte ruimtes in woonwijken.