Betonkubel

Bent u opzoek naar een handige manier om grotere hoeveelheden beton op de juiste plek te krijgen? Een betonkubel van Van Vliet Bouwmaterieel maakt het voor u mogelijk om in een handomdraai de gewenste hoeveelheid beton uit te storten. Wij beschikken over een assortiment gevuld met verschillende vormen en formaten betonkubels zodat u voor uw klus altijd een passende kubel beschikbaar is. Is er geen betonkubel die voldoet aan uw vraag, dan kunnen wij ook maatwerk leveren.

betonkubel
betonkubel 4000ltr
betonkubel lr zl

Diverse maatwerk mogelijkheden

In ons assortiment hebben wij diverse betonkubels beschikbaar. U kunt hierbij denken aan modellen met een onderlossing of juist zijlossing. Om de kubel helemaal aan te laten sluiten bij uw wensen, is er ook maatwerk mogelijk. Denk hierbij aan de hijsinrichting, inhoud, slang soort, uitstort diameter, lepelkokers en lediging. Bovendien kunt u de betonkubel zelfs laten spuiten in een kleur naar wens!

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist als het gaat om verkoop en verhuur van bouwmaterieel. Waar we ruim 30 jaar geleden begonnen in een klein kantoortje, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een full-service bedrijf met een ruime voorraad. Doordat de voorraad altijd op peil is, kunt u altijd snel over uw gewenste producten beschikken. Wilt u onze producten graag eens bekijken voordat u een aankoop doet? Door onze centrale ligging nabij Utrecht kunt u ons eenvoudig op afspraak bezoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan voorzien wij u graag van een passend advies!