Demontabele container

Bent u op zoek naar (semi-)tijdelijke opslagruimte voor op uw bedrijfsterrein of omdat u opslagruimte nodig heeft tijdens een verbouwing? Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV hebben we daar de perfecte oplossing voor. In ons assortiment hebben wij namelijk voor elke gelegenheid een passende demontabele container. De vloeren van onze demontabele containers hebben een draagkracht van 500 kg per m2. Hierdoor zijn de containers breed inzetbaar. Omdat de demontabele containers zijn voorzien van hijsogen en heftruck sleuven kunt u ze gemakkelijk verplaatsen door middel van een kraan of een heftruck. Bovendien kunt u de container op een eenvoudige manier zelf in elkaar zetten en hierdoor is de container binnen een half uur al gebruiksklaar.

De mogelijkheden wat betreft afmetingen, deuren, beveiliging en kleur zijn eindeloos en dat zorgt ervoor dat wij voor u altijd een passende demontabele container kunnen realiseren. Geïnteresseerd in een demontabele container? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ons team helpt u graag!

Demontabele container

Goedkope én snelle oplossing

Een demontabele container kent vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen een stootje en zijn ze eenvoudig te vervoeren met een heftruck of kraan doormiddel van de aanwezige heftruck sleuven en hijsogen. Bovendien zijn demontabele containers gemakkelijk zelf in elkaar te zetten, door de eenvoudige opbouw is er geen zwaar gereedschap voor nodig. Meestal lukt het opzetten van een demontabele container al binnen 30 minuten.

In aanschafprijs zijn onze demonteerbare containers erg laag en daarom een goedkope oplossing om meer ruimte te genereren in uw bedrijfsruimte of in uw tuin. De draagkracht van de vloer is 500 kg per m2 en de deuren kunnen zowel aan de lange als aan de korte zijde van de container. Bovendien zijn de containers gemaakt van hoogwaardig materiaal en dat zorgt ervoor dat de containers een lange levensduur hebben. Op al onze demontabele containers is zowel bij een enkele deur als bij een dubbele deur een inbraak werende stang leverbaar. Met deze stang bent u er van verzekerd dat uw opgeslagen producten veilig opgeborgen zijn in de demontabele container. Bent u geïnteresseerd in een demontabele container? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Van Vliet Bouwmaterieel BV is al meer dan 30 jaar specialist in het verkopen en verhuren van bouwmachines. Bovendien zijn wij importeur van de Kovobel zelfbouw containers en verkopen wij deze A-kwaliteit containers door heel Nederland. Door onze centrale ligging kunnen we snel door het hele land de top kwaliteit demontabele containers leveren. Dit betekent ook dat u ons eenvoudig op afspraak kunt bezoeken om de mogelijkheden te bespreken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar!