Zoekt u een fietsenstalling?

Door de grote vraag naar onze fietsenstallingen hebben wij ons label www.fietsenstalling.nl gelanceerd. Hierop ziet u ons gehele vernieuwde assortiment fietsenstallingen.

Bezoek onze site en vraag vrijblijven prijzen en informatie op! Voor kleinere aankopen hebben wij zelfs een Do It Yourself Webshop toegevoegd!

www.fietsenstalling.nl

Fietsenstalling open berging

Opmerking: voor u verder kijkt! Wegens het grote succes van onze maatwerk fietsenstalling hebben wij deze activiteiten ondergebracht op onze nieuwe website www.fietsenstalling.nl. Hier kunt u ons volledige en geheel vernieuwde assortiment fietsenstallingen bekijken. Vraag gerust vrijblijvend informatie en prijzen op. U krijgt hetzelfde vertrouwde team te spreken! Kortom bezoek snel www.fietsenstalling.nl Een snel op te bouwen (fietsen)stalling leverbaar in diverse lengtes en schakelbaar. Gemaakt van robuust stalen frame. Deze stalling is beschikbaar in diverse lengtes en kan in volledig staal of hout bekleed worden geleverd.

Wij bieden u diverse mogelijkheden om de fietsenstalling helemaal passend te maken naar uw wensen. Zo kunnen wij de stalling leveren in volledig staal of met hout bekleed. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de fietsenstalling in een RAL kleur te laten spuiten. Ook kunt u ervoor kiezen om de stalling zelf te plaatsen of dat wij dit voor u doen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

fietsenstalling-open-berging
fietsenstallingen van vliet bouwmaterieel
fietsenstalling vvb

Exclusief en 100% circulair

Als u kiest voor een fietsenstalling van Van Vliet Bouwmaterieel kunt u gebruik maken van onze hoogwaardige service. Wij bieden u dan namelijk de mogelijkheid om de stalling door ons op te laten zetten en wij kunnen zorgen voor verankering in het bestaande straatwerk of middels betonpoeren. Door te kiezen voor deze service hoeft u niets te doen en ontzorgen wij u volledig. Goed om te weten is dat wanneer u de stalling liever zelf monteert, kunt u dit al binnen 30 minuten realiseren op een vlakke grond. Wij leveren de fietsenstalling dan als een pakket of u kunt deze bij ons ophalen.

Aangezien Van Vliet Bouwmaterieel erkend partner is van Kovobel Benelux BV kunnen wij deze exclusieve fietsenstallingen aan u leveren. Het systeem van de fietsenstallingen is bovendien 100% circulair en recyclebaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Al sinds 1984 is Van Vliet Bouwmaterieel dé specialist op het gebied van verhuur en verkoop van diverse bouwmachines. Bovenal zijn wij officieel distributeur van de A-kwaliteit Kovobel zelfbouw containers. Deze containers verkopen wij door heel Nederland. Zelf zijn wij gevestigd nabij Utrecht en dat resulteert er in dat wij al onze producten eenvoudig door het hele land leveren. Ook betekent dit dat u ons gemakkelijk op afspraak kunt bezoeken om ons assortiment te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een afspraak of het bespreken van de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van het allerbeste advies!