10ft zeecontainer speciaalbouw stelling met uitvalbeveiliging

Uitdaging: Het installatiebedrijf had behoefte aan een betrouwbaar terughaalsysteem voor het retour halen van ketels en boilers. Belangrijke vereisten waren dat de goederen niet mochten uitvallen en dat het in- en uitladen op een ergonomisch verantwoorde manier en hoogte moest plaatsvinden.

Oplossing: Wij hebben een op maat gemaakt terughaalsysteem ontwikkeld dat volledig voldoet aan de eisen van de klant. Het systeem is uitgerust met onze unieke maatwerk stelling incl. uitvalbeveiliging, waardoor de ketels en boilers veilig worden vervoerd zonder risico op verschuiving of uitval. Daarnaast hebben we het systeem zodanig ontworpen dat het laden en lossen ergonomisch verantwoord is, waardoor het tilwerk op de juiste hoogte wordt uitgevoerd en de fysieke belasting voor de medewerkers minimaal is.

Voordelen:

  • Veiligheid: Dankzij de uitvalbeveiliging blijven ketels en boilers stabiel tijdens transport.
  • Ergonomie: Het systeem is ontworpen voor een optimale werkhoogte, wat bijdraagt aan de gezondheid en veiligheid van de medewerkers.
  • EfficiĆ«ntie: De maatwerkoplossing zorgt voor een snelle en effectieve retourname van goederen.

Dit project toont onze expertise in het leveren van maatwerkoplossingen die niet alleen voldoen aan de technische eisen, maar ook bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van de medewerkers.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Related projects