BHV box

Op een bouwplaats, industrieterrein, kantoor of op school. Overal waar mensen zijn, is er kans op een ongeluk. Bij een ongeluk, groot of klein, is het altijd prettig om de nodige BHV materialen snel bij de hand te hebben. Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV beschikken we over BHV boxen die voorzien zijn van de nodige materialen voor bij calamiteiten. Doordat de box is gemaakt van staal kan deze prima tegen een stootje. Dit maakt de BHV box daarom ook uitermate geschikt voor in een werkplaats of voor op een bouwterrein. Wilt u de box op een later moment verplaatsen? Dit is geen enkel probleem. Door de aanwezigheid van hijsogen kunt u de box eenvoudig verplaatsen met een heftruck of een kraan.

Wij leveren de BHV unit in 4 standaard versies. Hierin variëren de boxen van enkel afgetimmerd en voorzien van elektra tot compleet met AED en brandblusser. Heeft u toch liever een ander model dan dat wij aanbieden? Wij leveren ook maatwerk.

bhv box

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om de BHV box te laten voorzien van een AED. In ons assortiment hebben wij twee soorten AED’s waar u uit kunt kiezen. Ook hebben wij diverse servicepakketten die u kunt aanschaffen zodat de BHV box regelmatig wordt gecontroleerd. Bij een onderhoudsbeurt wordt er dan gekeken of de AED nog naar behoren functioneert en of de verbruiksartikelen moeten worden aangevuld of eventueel moeten worden vervangen.

De BHV box beschikt over een standaard inventaris, maar is naar behoeften uit te breiden. Door de inventaris uit te breiden kunt u de box geheel naar wens maken en passend maken aan de locatie. U kunt de box bijvoorbeeld voorzien van diverse soorten brandblussers, reddingsvesten, een eerste hulpstation en een blusdeken.

bhv box kraan

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Kwaliteit staat bij Van Vliet Bouwmaterieel BV hoog in het vaandel. Daarom werken wij met de beste kwaliteit materialen, zodat wij u jarenlang plezier van uw aankoop kunnen garanderen. In ons assortiment hebben wij meer dan alleen BHV boxen. Zo hebben wij ook een breed assortiment met kraancontainers, een aanhanger afzetsysteem en diverse soorten en maten demontabele containers. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u er meer van weten? Wij staan voor u klaar, neem gerust contact met ons op!