Kraancontainer

Zoekt u naar een manier om puin en andere diverse materialen eenvoudig te verplaatsen? Van Vliet Bouwmaterieel BV heeft precies wat u nodig heeft. Een kraancontainer maakt het mogelijk dat het gehele proces van laden, vervoeren en lossen door enkel de kraanmachinist gedaan kan worden. Op deze manier kan het werk efficiënt gedaan worden. Bovendien voorzien wij u met onze kraancontainers voor elk project kwalitatief uitmuntend materiaal. Ons assortiment biedt een divers aanbod aan formaten kraancontainers. 

Een kraancontainer is toepasbaar voor diverse soorten kranen en/of andere hef-/hijsmachines voorzien van een hijsketting. Daarnaast zijn de containers stapelbaar en maken wij de containers verrijdbaar indien gewenst. Geïnteresseerd in een kraancontainer? Met onze ruim 30 jaar aan ervaring voorzien wij u graag van het allerbeste advies!

vvb kraancontainer

Efficiënt én veilig

Wij keuren al onze kraancontainers volgens de ABOMA richtlijnen. Daarnaast voldoen de containers aan de Europese richtlijn 92/58/EEG. Hierdoor voldoen onze kraancontainers aan strenge eisen en zijn ze veilig. Doordat onze containers voldoen aan de strenge eisen zijn ze uitermate geschikt om te gebruiken bij diverse kraanprojecten en natuurlijk op de bouwplaats. 

Doordat de kraancontainer is voorzien van een neerklapbare hijsbeugel, kan de container door slechts een persoon geleegd worden. Dit zorgt ervoor dat er ontzettend efficiënt gewerkt kan worden, omdat er niet meerdere personen nodig zijn bij het gebruik van de container. Na het lossen van de container gaat deze automatisch weer terug in de horizontale stand en is deze weer klaar voor de volgende lading. De hijsbeugel kan bij het wegzetten en opslaan van de container eenvoudig naar beneden geklapt worden. Een kraancontainer kan eenvoudig in verticale en horizontale toestand worden gebracht. Door de aanwezigheid van de verticale arm vergrendeling valt een kraancontainer nooit in een andere positie.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Al sinds 1984 hebben wij bij Van Vliet Bouwmaterieel BV ervaring met het verhuren en verkopen van bouwmachines. Met ruim 30 jaar aan ervaring noemen we ons zelf dé specialist op dit gebied. Heeft u interesse in een van onze kraancontainers of kunnen wij nu van dienst zijn met een van de andere producten uit ons assortiment? Zo kunt u ook bij ons terecht voor materiaalcontainers op maat, een aanhanger afzetsysteem en EHBO units. Kortom, een ruim assortiment aan hoge kwaliteit materialen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!