EHBO box

Bent u op zoek naar een compacte manier om alle nodige EHBO materialen bij de hand te hebben? De EHBO box van Van Vliet Bouwmaterieel biedt voor u de oplossing. Onze EHBO box is voorzien van alle nodige basis materialen voor het verlenen van eerste hulp. Bovendien kunt u de box plaatsen op een terrein naar wens. Doordat de box is gemaakt van staal kan deze tegen een stootje en is daarom ook zeker geschikt voor op bouwterreinen en in werkplaatsen. U kunt de box – door middel van de hijsogen – op eenvoudige wijze verplaatsen met een kraan of heftruck.

U kunt kiezen uit 4 standaard versies van de EHBO boxen. Hierbij variëren de boxen van afgetimmerd en voorzien van elektra tot compleet met AED en brandblusser. Zoekt u toch iets anders dan dat wij standaard aanbieden, dan kunnen wij door middel van maatwerk voor u een passende box creëren.

EHBO box

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden

In het samenstellen van de EHBO box heeft u de keuze uit een box met een standaard inventaris die u naar wens kunt uitbreiden met diverse artikelen. Zo bieden wij verschillende soorten reddingsvesten, blussers en eerste hulp stations aan.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de box te voorzien van een AED. Hierbij kunt u kiezen uit twee verschillende AED’s en voor een van onze bijpassende servicepakketten. Tijdens een servicebeurt wordt er gekeken of de AED en de verbruiksartikelen moeten worden aangevuld of worden vervangen.

Met al deze opties kunt u de EHBO box geheel op uw wensen laten aansluiten. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan voorzien wij u van een passend advies.

EHBO box kraan

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Van Vliet bouwmaterieel staat voor het leveren van kwaliteit. Dit doen wij door te werken met hoge kwaliteit materialen. Doordat wij werken met materialen van hoge kwaliteit kunnen wij u jarenlang plezier van uw aankoop garanderen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor hoogwaardige EHBO boxen, hebben wij ook een ruim assortiment demontabele containers en kraancontainers. Heeft u interesse in onze EHBO box of in een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag!