BHV container

We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Gelukkig kunt u op een eenvoudige manier de nodige basis materialen voor het verlenen van BHV binnen handbereik hebben! Een BHV container van Van Vliet Bouwmaterieel BV bevat namelijk alles voor het verlenen van eerste hulp op de werkvloer. De container is klein van formaat, maar biedt een ruim assortiment hulpverleningsmaterialen. Doordat de unit is gemaakt van staal, kan deze prima tegen een stootje. Dit maakt de BHV container uitermate geschikt voor op een bouwterrein of voor in een werkplaats. Wilt u de unit op een later moment verplaatsen naar bijvoorbeeld een nieuw werkterrein, dan kan dat eenvoudig – door middel van de aanwezige hijsogen – met een kraan of heftruck.

De BHV container leveren wij in 4 standaard versies. De units variëren van enkel afgetimmerd en voorzien van elektra, tot compleet met een brandblusser en AED. Heeft u liever een ander model dat wij aanbieden? U kunt ook zelf een unit samenstellen.

BHV container vvb

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden

Als u kiest voor een BHV  container van Van Vliet Bouwmaterieel BV heeft u de keuze om de container te laten voorzien van een AED. Hierbij heeft u de keuze uit twee verschillende typen AED’s. Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze servicepakketten aan te schaffen. De onderhoudsbeurten die wij uitvoeren bestaan uit het controleren van de AED en het nalopen van alle verbruiksartikelen. Tijdens het nalopen van de verbruiksartikelen kijken we of deze moeten worden aangevuld of eventueel moeten worden vervangen.

Wij leveren de BHV containers met een standaard inventaris, maar de inventaris is ook uit te bereiden met diverse artikelen. Zo bieden wij reddingsvesten, eerste hulpstations en blussers aan. Doordat de inventaris van de containers naar wens is aan te passen, kunt u deze passend maken voor uw locatie. Wilt u meer weten over de precieze mogelijkheden? Neem contact op, dan helpen wij u graag!

BVH-container-kraan

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV staat kwaliteit in het vaandel. Wij werken met enkel de allerbeste materialen en kunnen u daardoor voorzien van jarenlang plezier van uw aankoop. Naast BHV containers hebben wij ook een breed assortiment demontabele containers, kraancontainers en een aanhanger afzetsysteem. Heeft u interesse in een BHV container of een van onze andere producten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?