BHV EHBO Container en Units

Op het werk, bouwplaats, industrieterrein, evenement of op school. Overal waar mensen zijn of gewerkt wordt, is er kans op calamiteiten. Zorg ervoor dat u optimaal uitgerust bent voor onverwachte situaties met onze Mobiele verplaatsbare EHBO BHV accommodaties!

Bij calamiteiten, groot of klein, is het altijd prettig om de nodige BHV materialen snel bij de hand te hebben. Bij Van Vliet Bouwmaterieel BV beschikken we over BHV boxen en Units die voorzien zijn van de nodige materialen voor bij calamiteiten. Naast de gangbare standaard uitgeruste modellen bieden wij ook maatwerk inrichtingen of uitvoeringen van de behuizing aan. Doordat de box is gemaakt van staal kan deze prima tegen een stootje. Dit maakt de BHV box daarom ook uitermate geschikt voor in een werkplaats of voor op een bouwterrein. Wilt u de box op een later moment verplaatsen? Dit is geen enkel probleem. Door de aanwezigheid van hijsogen, heftruck sleuven(optioneel) kunt u de box eenvoudig verplaatsen met een heftruck of een kraan.

Wij leveren de BHV unit in 4 standaard versies. Hierin variëren de boxen van enkel afgetimmerd en voorzien van elektra tot compleet ingericht met Spilkits, brancards, blus toestellen, AED en omroepsystemen.

Onze BHV EHBO Containers en Units:

EHBO – BHV Container Standaard 1000x1200mm

Wij leveren elk denkbare inhoud obv calamiteiten en BHV hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld ook aan; Spilkits, portofoons, megafoon, brandcard incl. hijspinnen, reddingsvesten, Afzetlint/ketting, pylonen, Flare, rook fakkels etc.

EHBO – BHV Container XL 1370x2200mm

Wij leveren elk denkbare inhoud obv calamiteiten en BHV hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld ook aan; Spilkits, portofoons, megafoon, brandcard incl. hijspinnen, reddingsvesten, Afzetlint/ketting, pylonen, Flare, rook fakkels etc.

EHBO – BHV unit 40mm geïsoleerd L & XL

De EHBO BHV zijn op maat te configureren. Wij hebben 2 formaten de Large en Extra Large. De Large heeft 4 standaard modellen welke het meest voorkomen. Let op: Afbeeldingen met inhoud is het premium model of een custom samenstelling.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Kwaliteit staat bij Van Vliet Bouwmaterieel BV hoog in het vaandel. Daarom werken wij met de beste kwaliteit materialen, zodat wij u jarenlang plezier van uw aankoop kunnen garanderen. In ons assortiment hebben wij meer dan alleen BHV boxen. Zo hebben wij ook een breed assortiment met kraancontainers, een aanhanger afzetsysteem en diverse soorten en maten demontabele containers. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt u er meer van weten? Wij staan voor u klaar, neem gerust contact met ons op!

U kunt ervoor kiezen om de BHV box te laten voorzien van een AED. In ons assortiment hebben wij twee soorten AED’s waar u uit kunt kiezen. Daarnaast zijn ook meertalige AED’s leverbaar. Ook hebben wij diverse servicepakketten die u kunt aanschaffen zodat de BHV box regelmatig wordt gecontroleerd.
Bij een onderhoudsbeurt wordt er dan gekeken of de AED nog naar behoren functioneert en of de verbruiksartikelen moeten worden aangevuld of eventueel moeten worden vervangen.

De BHV box beschikt over een standaard inventaris, maar is naar behoeften uit te breiden. Door de inventaris uit te breiden kunt u de box geheel naar wens maken en passend maken aan de locatie. U kunt de box bijvoorbeeld voorzien van diverse soorten brandblussers, reddingsvesten, een eerste hulpstation en een blusdeken.