EHBO container

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, dat weten we allemaal. Maar wist u dat u op een eenvoudige manier de nodige basis materialen binnen handbereik kunt hebben? Met een EHBO container van Kovobel Benelux BV bent u op een compacte manier voorzien van de diverse eerste hulp materialen. De unit kan gebruikt worden als mobiele eerste hulp post voorzien omdat deze is voorzien van de minimale benodigdheden voor een calamiteit. Een EHBO container kan op elk gewenst terrein geplaatst worden. Doordat de unit van staal is gemaakt, kan deze tegen een stootje en zou daardoor uitermate geschikt zijn voor in een werkplaats of op een bouwterrein.

Wij leveren de EHBO container in 4 standaard versies. De units variëren van enkel afgetimmerd en voorzien van elektra, tot compleet met een brandblusser en AED. Mochten deze varianten niet aan uw wensen voldoen, kunt u ook zelf een unit samenstellen. U kunt de unit – door middel van de hijsogen – op eenvoudige wijze verplaatsen met een kraan of heftruck.

EHBO unit vvb

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden

Wanneer u kiest voor een EHBO container van Van Vliet Bouwmaterieel BV kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een AED. U heeft hierbij de keuze uit twee verschillende typen AED’s en u kunt hierbij eventueel kiezen voor een van onze servicepakketten. Een onderhoudsbeurt bestaat uit het controleren van de AED en ook bekijken we alle verbruiksartikelen of dat deze moeten worden aangevuld of eventueel vervangen.

De container wordt geleverd met een standaard inventaris, maar deze kunt u ook nog uitbreiden met diverse artikelen. Wij bieden ook verschillende soorten reddingsvesten, blussers en eerste hulp stations aan. U kunt de unit aanvullen naar wens en deze laten aansluiten bij de locatie waar u de container wilt plaatsen. Ben u benieuwd naar wat we voor uw wensen kunnen betekenen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

EHBO unit kraan

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Kwaliteit staat bij Van Vliet Bouwmaterieel BV hoog in het vaandel. Door te werken met enkel de allerbeste materialen kunnen wij u jarenlang plezier van uw gekochte artikelen garanderen. U kunt ook bij ons terecht voor demontabele containers, kraancontainers en een aanhanger afzetsysteem. Mocht u interesse hebben in een EHBO container of in een van onze andere artikelen, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar!