Mobiele toilet unit

Of u nu opzoek bent naar een toilet unit voor op uw bouwplaats, bedrijventerrein, evenemententerrein of camping; wij helpen u graag! Bij Van Vliet Bouwmaterieel kunt u terecht voor een volledig geïsoleerde mobiele toilet unit. Wij zijn al ruim 30 jaar de expert op het gebied van verhuur en verkoop van bouwmachines en benodigdheden.

Door te kiezen voor een toilet unit van Van Vliet Bouwmateriaal BV wordt u voorzien van een compacte – maar toch van alle gemakken voorzien – unit. De mobiele toilet unit leveren wij standaard met onder andere keramische toiletpot, wasbak, verlichting en spiegel.

vvb sanitair unit mobiel
vvb twee sanitair units

Een maatwerk mobiele toilet unit

Omdat wij bij Van Vliet Bouwmaterieel BV beschikken over een eigen montage team, hebben wij het gehele proces van bouwen tot monteren in eigen hand. Hierdoor kunnen wij wat betreft maatwerk veel voor u betekenen. Onze mobiele toilet units worden standaard geleverd met een keramische toiletpot, wasbak, spiegel, waterdicht plafond, LED verlichting en een deur met een klein raam. Daarnaast leveren wij de unit ook met heftruck sleuven en hijsogen zodat u de unit eenvoudig kunt verplaatsen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij ons zeker dé specialist op het gebied van verhuur en verkoop van bouwmachines en -benodigdheden. Zo kunt u bij ons terecht voor veel meer dan alleen mobiele toilet units. Wij produceren en leveren ook kraancontainers, een aanhanger afzetsysteem, opslagcontainers en voorzetapparatuur. Door onze ruime voorraad kunt u snel over een gewenst artikel beschikken. Heeft u interesse in een mobiele toilet unit of een van onze andere artikelen. U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen, maar ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord!