EHBO unit

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weten we allemaal. Maar wist u ook dat u op vrij eenvoudige wijze kunt beschikken over de nodige EHBO materialen? Met een EHBO unit van Van Vliet Bouwmaterieel heeft u alles op een compacte manier bij de hand. U kunt de unit gebruiken als eerste hulp post, omdat deze is voorzien van de nodige eerste hulp materialen. De unit is gemaakt van staal en daardoor geschikt voor elke soort terrein. Of u nu op zoek bent naar een EHBO unit op uw werkplaats of op uw bouwterrein, onze unit biedt de oplossing.

Wij leveren de EHBO unit in 4 standaard versies. De units variĆ«ren van enkel afgetimmerd en voorzien van elektra, tot compleet met een brandblusser en AED. Mochten deze varianten niet aan uw wensen voldoen, kunt u ook zelf een unit samenstellen. U kunt de unit – door middel van de hijsogen – op eenvoudige wijze verplaatsen met een kraan of heftruck.

EHBO unit

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden

Kiezen voor een EHBO unit van Van Vliet Bouwmaterieel BV zorgt dat u een ruime keuze heeft aan inventaris voor in de unit. Wij leveren de unit immers met een aantal standaard inventaris, maar u kunt daarnaast ook nog kiezen voor bijvoorbeeld reddingsvesten, blussers en een eerste hulp station. Door deze ruime keuze kunt u de unit perfect laten aansluiten aan de locatie waar u de unit wil plaatsen.

Bij de aanschaf van een EHBO unit kunt u ook kiezen voor het laten plaatsen van een AED. U kunt dan kiezen uit twee verschillende AED’s en diverse servicepakketten die zorgen dat u altijd op de AED kunt vertrouwen. Tijdens de servicebeurten wordt er gekeken of de AED nog naar behoren werkt en of alle verbruiksartikelen nog in de juiste staat zijn. Afhankelijk van het servicepakket dat u kiest, worden de AED accu en de verbruiksartikelen kosteloos vervangen. Ben u benieuwd naar wat we voor uw wensen kunnen betekenen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

EHBO unit verplaatsen

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is omdat wij u graag willen voorzien van enkel de allerbeste producten zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop. U kunt bij Van Vliet Bouwmaterieel BV niet alleen terecht voor EHBO units, maar ook voor kraancontainers, een aanhanger afzetsysteem en demontabele containers. Net als bij de EHBO unit, kunnen wij u ook bij deze artikelen voorzien van maatwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring, voorzien wij u graag van een passend advies.