Bouwaansluiting

Als u op zoek bent naar een tijdelijke stroomvoorziening op uw bouwplaats, dan is een bouwaansluiting van Van Vliet Bouwmaterieel dé oplossing! Onze bouwaansluiting zorgt er namelijk voor dat er op uw project op effectieve wijze met elektra gewerkt kan worden. Wij kunnen de aansluiting leven van 63A tot 400A in afmetingen die passen bij uw persoonlijke wens. Doordat wij maatwerk kunnen leveren, kunnen wij de aansluiting laten aansluiten bij uw specifieke voorkeuren.

Wanneer u de aansluiting met u mee wilt verplaatsten, dan kan dat eenvoudig met behulp van een kraan of een heftruck. Na het verplaatsen, kunt u de bouwaansluiting weer volledig tot de grond afmonteren. Hierdoor kunt u altijd op een veilige manier over de juiste hoeveelheid stroom beschikken.

bouwaansluiting

Onmisbaar op de bouw

Zonder stroom kan er op een bouwterrein niet naar behoren gewerkt worden, omdat u er nu eenmaal met elektrische apparaten aan de slag moet. We hebben het dan niet alleen over de bouwmachines, maar ook over de radio, koelkast en het koffiezetapparaat. Door de aanschaf van een bouwaansluiting voorziet u het terrein eenvoudig van een uitstekende stroomvoorziening.

Volgens de eisen van Netbeheer Nederland

Onze bouwaansluiting voldoet aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hiermee voldoet de kast volledig aan de eisen van Netbeheer Nederland.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Van Vliet Bouwmaterieel BV staat al meer dan 30 jaar aan de top als het gaat om de verkoop en verhuur van bouwmachines en -benodigdheden. Daarnaast zijn we ook officiële importeur van de Kovobel demontabele containers. Wij leveren naast deze A-kwaliteit containers ook EHBOBHV units, een aanhanger afzetsysteem en betonkubels. Doordat wij vlakbij Utrecht gevestigd zijn, kunt u ons eenvoudig op afspraak bezoeken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons ervaren team staat voor u klaar!