Bouwstroomkast

Bent u op zoek naar een tijdelijke stroomvoorziening voor op de bouwplaats? De bouwstroomkast van Van Vliet Bouwmaterieel BV zorgt ervoor dat er op uw bouwproject effectief met elektra kan worden gewerkt. U kunt de kast geheel naar uw specificaties laten inrichten. De kast is immers leverbaar van 63A tot 400A en ook de afmetingen passen wij graag aan op uw specifieke wensen. Ook de keuze tussen een enkele of een dubbele deur is geheel aan u.

Wilt u de bouwstroomkast verplaatsen? U kunt de kast gemakkelijk op een andere plek plaatsen door middel van een kraan of een heftruck. Ook op de nieuwe lokatie kunt u de kast weer volledig tot de grond afmonteren. Op deze manier kunt u altijd op een veilige manier over voldoende stroom beschikken.

bouwstroomkast van vliet bouwmaterieel

Onmisbaar op de bouw

Met een bouwstroomkast voorziet u de bouwplaats eenvoudig van voldoende stroom. Stroom is immers onmisbaar op een bouw, omdat u daar met elektrische apparaten aan de slag moet kunnen. We hebben het dan niet alleen over bouwmachines, maar ook over het koffiezetapparaat, de radio en de koelkast. Met een bouwstroomkast bent u verzekerd van een uitstekende stroomvoorziening.

Volgens de eisen van Netbeheer Nederland

De bouwstroomkast van Van Vliet Bouwmaterieel voldoet aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hiermee voldoet de kast volledig aan de eisen van Netbeheer Nederland.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Van Vliet Bouwmaterieel BV is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van verkoop en verhuur van bouwmachines en -benodigdheden. Bovendien zijn wij officieel importeur van de Kovobel demontabele containers. Naast deze A-kwaliteit containers, kunt u ook bij ons terecht voor EHBOBHV units, een aanhanger afzetsysteem en betonkubels. Wij zijn gevestigd nabij Utrecht waardoor u ons gemakkelijk op afspraak kunt bezoeken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies!