Bouwkast

Wilt u er zeker van zijn dat u zonder problemen bent voorzien van voldoende stroom op uw bouwterrein? Een naar uw wensen gebouwde bouwkast van Van Vliet Bouwmaterieel biedt voor u de oplossing. Door middel van een bouwkast zorgen wij ervoor dat er op uw bouwproject effectief met elektra kan worden gewerkt. Met onze ruim 30 jaar aan ervaring in bouwmaterialen, kunnen wij u een kast leveren die geheel voldoet aan uw eigen specificaties. Wij kunnen de kasten leveren van 63A tot en met 400A en de grootte van de kast hangt geheel af van uw wensen. Ook de keuze tussen een enkele of een dubbele deur is geheel aan u.

Onze bouwkasten zijn met behulp van een heftruck of een kraan gemakkelijk te verplaatsen waardoor u altijd stroom kunt hebben op de plek waar u dit nodig heeft. De kast is eenvoudig tot de grond af te monteren. Dit zorgt ervoor dat u altijd op een veilige manier over voldoende stroom kunt beschikken.

bouwkast

Onmisbaar op de bouw

Met een bouwkast kunt u uw bouwplaats op een gemakkelijke manier van de nodige hoeveelheid stroom voorzien. Doordat een bouwplaats zonder stroom niet naar behoren kan functioneren, is een goede stroomvoorziening van groot belang. Bouwlampen, het koffiezetapparaat, gereedschap, de koelkast; alles is afhankelijk van stroom. Een bouwkast van Van Vliet Bouwmaterieel zorgt ervoor dat u dat al uw bouwbenodigdheden te gebruiken zijn.

Volgens de eisen van Netbeheer Nederland

De bouwkast van Van Vliet Bouwmaterieel voldoet aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hiermee voldoet de kast volledig aan nieuwste de eisen van Netbeheer Nederland.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

Van Vliet Bouwmaterieel BV is al meer dan 30 jaar uw specialist als het aankomt op de verkoop en verhuur van bouwmachines en -benodigdheden. Bovendien zijn wij officiele importeur van Kovobel demontabele containers. Naast deze A-kwaliteit containers, kunt u ook bij ons terecht voor EHBOBHV units, een aanhanger afzetsysteem en betonkubels. Wij zitten in IJsselstein, nabij Utrecht, waardoor u ons altijd vrijblijvend kunt bezoeken. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!