Bouwmeterkast

Met een bouwmeterkast van Van Vliet Bouwmaterieel beschikt u snel over een onmisbaar onderdeel op de bouw, namelijk stroom! Door middel van deze kast zorgen wij ervoor dat er op uw bouwproject effectief met elektra kan worden gewerkt. Omdat we door onze ruim 30 jaar aan ervaring in bouwmaterialen weten dat elk project verschillend is, kunt u de kast geheel naar uw eigen specificaties laten maken. Wij leveren bouwmeterkasten van 63A tot en met 400A en de afmetingen hangen geheel van uw wensen af. Ook de keuze tussen een enkele of een dubbele deur is geheel aan u.

Wilt u de bouwmeterkast mee verplaatsen naar een andere locatie? Met behulp van een kraan of een heftruck is de kast eenvoudig te verplaatsen. U kunt de kast daarna ook weer volledig tot de grond afmonteren. Hiermee kunt u altijd op een veilige manier over voldoende stroom beschikken.

bouwmeterkast van vliet bouwmaterieel

Onmisbaar op de bouw

Een bouwmeterkast voorziet uw bouwplaats van de benodigde hoeveelheid stroom. Zonder stroom kan een bouwplaats immers niet naar behoren functioneren. Of dat u nu een kop koffie wilt zetten of met een cirkelzaag aan de slag wilt; stroom is te allen tijde nodig. Met een bouwmeterkast van Van Vliet Bouwmaterieel beschikt u op elke bouwlocatie over een uitstekende stroomvoorziening.

Volgens de eisen van Netbeheer Nederland

De bouwmeterkast van Van Vliet Bouwmaterieel voldoet aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hiermee voldoet de kast volledig aan de eisen van Netbeheer Nederland.

Meer weten over Van Vliet Bouwmaterieel BV?

U kunt al meer dan 30 jaar bij Van Vliet Bouwmaterieel BV terecht voor alles op het gebied van verkoop en verhuur van bouwmachines en -benodigdheden. Daarnaast zijn wij officieel importeur van de Kovobel demontabele containers. Naast deze A-kwaliteit containers, kunt u ook bij ons terecht voor EHBOBHV units, een aanhanger afzetsysteem en betonkubels. Wij zijn gevestigd nabij Utrecht waardoor u ons gemakkelijk op afspraak kunt bezoeken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van het beste advies!